Zeer goede begeleiding en support, met alle extra inzet wanneer dat nodig is.

5,0 rating
28 juli 2020

Tijdens de opleiding niet alleen professionele en vakkundige begeleiding, maar ook richting de examens. Goede combinatie van theorie en praktijk. Zeker in de periode vande lock-down met betrekking tot het corona-virus is er alles aan gedaan om de opleiding voort te zetten en oplossingen te vinden voor de theorie en praktijkexamens. Een lastige tijd, maar met alle inzet vanuit de opleiding uiteindelijk wel goed kunnen afsluiten. Kortom, van harte aanbevolen.

Guido Luhrs

Geweldig!

5,0 rating
24 maart 2020

Ondanks deze moeilijke, corona, tijd toch nog goed les krijgen. Echt helemaal super!

Stefan

Erg enthousiast

5,0 rating
2 maart 2020

Meerdere workshops gevolgd en dankzij de 2 hele enthousiaste instructrices ga ik mijzelf nu gaan opgeven voor een opleiding.
De diverse lessen waren leerzaam, boeiend en leuk, bereikbaarheid is trouwens ook goed. Ben erg nieuwsgierig naar meer.
Tot snel!

Jonneke 't Zand

Zeer leerzaam

5,0 rating
22 januari 2020

De opleiding tot massagetherapeut gevolgd, wat een kennis hebben Christa en Marieke en met wat een enthousiasme werd deze opleiding gegeven.
Een zeer leerzame en leuke tijd gehad, ik kom zeker nog eens terug!
Sluit heel goed aan bij mijn huidige baan.

Jasper de Jong

Top!

5,0 rating
21 november 2019

Zeer veel kennis opgedaan! Christa en Marieke ontzettend bedankt voor de leuke lessen. Tot snel weer!

Karel

Fijne opleiding

4,0 rating
19 november 2019

De massage opleiding gevolgd en het is mij heel goed bevallen. Ik ga zeker een vervolg doen.

Jeanette

Gezellige opleiding

4,0 rating
18 november 2019

Ik heb al verschillende cursussen/opleidingen met heel veel plezier gedaan. Iedereen die een cursus/opleiding wil volgen zou ik Veerman Leffelaar Opleidingen aanraden.

Tine

Helemaal geweldig!

5,0 rating
12 november 2019

Na veel wikken en wegen toch de stap genomen om een sportmassage opleiding te volgen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een kennis heb ik opgedaan en zo een goede basis gelegd om mij verder te ontwikkelen. Dank jullie wel voor alles en jullie zien mij zeker terug!

Petra

Zeer tevreden

5,0 rating
4 november 2019

Ik ben zeer enthousiast geworden na het volgen van de opleiding sportmassage. Zeer gedreven en vakbewame docenten. Het was een zeer leerzaam schooljaar.

Pieter

Super goede opleiding

5,0 rating
28 oktober 2019

De opleiding massage gevolgd, zeer interessant en er wordt heel goed les gegeven. Echt een aanrader!

Maria
X